Over ons

Spring Blues is een vennootschap onder firma opgericht in 2007. Dit familiebedrijf bestaat uit ongeveer 10 werknemers, die ieder hun eigen rol hebben binnen het bedrijf. Spring Blues richt zich op volledige ontzorging van de klant met betrekking tot het ontwerpen, aanleggen en inrichten van tuinen. Ons doel is dat de klant bij Spring Blues terecht kan voor het volledige proces, zonder dat daar andere partijen bij betrokken hoeven worden. Dit creëert overzicht en efficiëntie, en het doel van Spring Blues is om dit op grotere schaal te gaan toepassen.

 

Geschiedenis

Spring Blues is zoals eerder gezegd begonnen in 2007, en richtte zich toendertijd uitsluitend op het aanleggen van tuinen. De vraag voor tuinontwerp en diverse andere vragen kwamen naar voren, waardoor Spring Blues zich ging diversificeren. Dit is begonnen in 2009, toen werd er een tuinarchitect aangenomen voor het ontwerpen van tuinen. Inmiddels is Spring Blues uitgegroeid tot een gestroomlijnde onderneming die het complete proces van tuinontwerp top meubellevering verzorgt.

 

Organogram

Spring Blues bestaat uit 10 werknemers en is opgedeeld in drie onderdelen: ontwerp, aanleg en levering. Deze organisatorische onderdelen sluiten ieder weer aan op de bedrijfsactiviteiten van Spring Blues. De ontwerp-afdeling richt zich natuurlijk op het ontwerpen van tuinen, de aanleg-afdeling op de aanleg van tuinen en vijvers, en de levering-afdeling op het afleveren van tuinmeubilair.

2015-05-25 14_34_00-Nieuw - Microsoft Word Document.docx - Word (Productactivering is mislukt)