Tuinontwerp

Wanneer u het tuinontwerp van Spring Blues inschakelt, dan wordt u gegarandeerd van een tuin die precies aansluit op uw wensen en leefstijl. Indien u bijvoorbeeld een tuin wilt die weinig onderhoud vereist, maar toch erg veel planten heeft, kunnen wij dit voor u op maat maken. Spring Blues neemt alle praktische overwegingen mee om zo tot de meest ideale conclusie te komen in de vorm van een tuinontwerp. Ook kunnen wij uw ideeën verder uitwerken, deze optie staat altijd open. Als u bijvoorbeeld al een idee of thema voor uw tuin had, dan kunnen wij daar weer verder mee aan de slag. De gemiddelde prijs voor tuinontwerp is 3 euro per vierkante meter. Dit tarief geldt voor tuinen vanaf 200 vierkante meter. Voor een exacte prijsweergave kunt u een offerte aanvragen.

 

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten van het tuinontwerp dat wij afleveren? U ontvangt een volledig plan over het ontwerp van de tuin. Dit plan bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Exacte afmetingen, definities en locaties in de vorm van een blauwdruk
  • Een beplantingsplan: hierin komen alle verschillende soorten planten en ander organisch materiaal zoals gras in terug
  • Het onderhoudsplan: dit plan wordt voor u uitgeschreven zodat uw tuin optimaal onderhouden kan worden. Materiaal dat nodig is voor het onderhoud van bepaalde planten is een belangrijke factor dat terugkomt in dit onderhoudsplan.
  • Plan voor buitenverlichting: indien u ervoor kiest om uw tuin te verlichten, dan is er natuurlijk ook een blauwdruk nodig voor de bekabeling van deze verlichting.