De mooiste tuinmeubelen van 2015!

Posted on

De eerste maand van 2015 is bijna afgelopen, hoog tijd om dus de tuinmeubelen van 2015 te bespreken! De mooiste meubelsets en aparte tuinmeubelen van de 2015 collecties van diverse merken worden toegelicht.

Royal Botania

rb vigor lounge

 

Het merk Royal Botania is in 2015 weer helemaal terug. Deze luxe lounge set staat op een houten verhoging en oogt bijna als huiskamermeubilair en is goed afgewerkt met een grijze kleur die erg chique is. Er zit echter wel een nadeel aan: deze set is ontzettend zwaar. Het is dus niet eenvoudig om het weer even in de schuur te zetten of juist uit de schuur te halen.

Colonial Warehouse

834391_max

Colonial Warehouse pakt in 2015 uit met deze tafel van massief eikenhout, die zeer ruim is. Daarnaast is deze buitentafel ook nog eens uitklapbaar, waardoor je nog meer ruimte hebt. Dit is erg handig als je een keer een barbecue hebt en er komen toch net iets meer gasten dan verwacht. Het nadeel is dat deze tafel met dezelfde problemen kampt als de Royal Botania tuinset – de tafel is ontzettend zwaar. Massief eikenhout is nou eenmaal een van de dichtere en zwaardere types hout, en dit is flink te merken in het aan kilogrammen van deze tafel.

Gloster

media_394_244097_w2100_h1300_crop

 

Gloster, oorspronkelijk afkomstig uit Indonesië richt zich in 2015 op minimalistische ontwerpen.  Deze strak ontworpen bank wordt geleverd met twee bijzettafels; een aan de voorkant en een voor aan de zijkant. Het materiaal van de tafels bestaat voornamelijk uit aluminium, evenals het frame waar de bank op staat. Hierdoor is de set van Gloster ontzettend licht, waardoor opbergen eenvoudig wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *